Bezoektijden kliniek

Als u een familielid of vriend(in) heeft die in onze kliniek is opgenomen, wilt u die natuurlijk graag een bezoekje brengen. U bent uiteraard van harte welkom, maar vanwege het coronavirus hebben wij onze bezoektijden aangepast en stellen wij een aantal voorwaarden aan het bezoek.

Bezoektijden 
Maandag tot en met vrijdag:

  • 15.00 - 17.00 uur en/of
  • 18.00 - 21.00 uur

Zaterdag en zondag

  • 11.00 - 21.00 uur

Voorwaarden bezoek reguliere revalidatieafdelingen

  • Patiënten mogen één unieke bezoeker per dag ontvangen. De bezoeker mag één kind t/m 12 jaar meenemen.
  • Bezoek dat begeleiding nodig heeft, mag één begeleider meenemen.
  • Bezoekers dienen zich te allen tijden vooraf bij de receptie te melden. Daar schrijven wij alle bezoekers in en doen wij een gezondheidscheck.
  • Bezoekers mogen geen verkoudsheidsklachten en/of koorts hebben.
  • Wij vragen alle bezoekers en poliklinische patiënten dringen om een medisch (2R) mondkapje te dragen in alle publieke ruimtes van Basalt. 

Bezoekersregeling covid-19 afdeling
Positieve COVID-19 patiënten op onze speciale covid-19 afdeling, mogen eenmaal per week één bezoeker ontvangen. In verband met de veiligheid en gezondheid van onze patiënten, hun naasten en onze medewerkers, gelden hiervoor strikte voorwaarden. Wilt u op bezoek bij een patiënt op onze covid-19 cohortafdeling? Bespreek dit met de patiënt of eerste contactpersoon.

Afgeven wasgoed en persoonlijke eigendommen
Wij vragen bezoekers om wasgoed en persoonlijke eigendommen zoveel mogelijk tijdens hun bezoek mee te nemen. Wanneer dit niet mogelijk is, kunnen zij deze dagelijks om 11.00 uur en 14.00 uur inleveren bij de hoofdingang. Twee keer per dag brengen wij de afgeleverde spullen naar onze patiënten.

Gebruik restaurants
De restaurants in Den Haag en Leiden zijn alleen geopend voor klinische patiënten. Externe bezoekers en poliklinische patiënten kunnen wij helaas niet tot het restaurant toelaten.

De bar in Den Haag en Leiden is alleen geopend voor klinische patiënten en hun bezoek. Poliklinische patiënten en overige externe bezoekers kunnen geen gebruik maken van de bar.