Basalt benoemt Nikie Van den Berge-Siebers tot voorzitter Raad van Bestuur

Geplaatst op: 27 september 2024

De Raad van Toezicht van Basalt is verheugd te melden dat Nikie Van den Berge-Siebers per 1 oktober 2024 wordt benoemd tot Voorzitter van de Raad van Bestuur bij Basalt. Met 13 locaties in de regio Zuid-Holland-Noord is Basalt als expertisecentrum voor revalidatie het grootste revalidatiecentrum van Nederland. Voor Van den Berge-Siebers is Basalt bekend terrein. Zij is revalidatiearts en vervulde de afgelopen twee jaren al de rol van lid Raad van Bestuur. Basalt heeft met Van den Berge-Siebers de juiste invulling gevonden voor de zorginhoudelijke portefeuille en de voorzittersrol binnen het bestuur.

Zij vormt nu samen met Hugo Keuzenkamp – reeds benoemd en vanaf 1 oktober as. als lid Raad van Bestuur a.i.– de Raad van Bestuur. De Raad van Toezicht gaat op korte termijn op zoek naar een waardevolle aanvulling op Van den Berge-Siebers met een bedrijfskundig profiel.

Arthur Notermans, voorzitter Raad van Toezicht bij Basalt: “Nikie heeft zich als bestuurder bekwaam getoond in de verbinding met de externe revalidatiewereld en geeft daarbij haar eigen signatuur aan de profilering wat uitstekend past bij Basalt. Sinds haar benoeming per 1 november 2022 zien wij een bestuurder met hart voor Basalt, voor de revalidatiezorg, voor de mensen, de patiënten, met kennis van zaken en kunde. Een echte verbinder. Samen met het nieuwe te zoeken lid Raad van Bestuur vormt ze een complementair en collegiaal bestuur dat verder zal bouwen aan het Basalt van morgen.”


Deel dit bericht:




Terug