Basalt krijgt 5.000 euro van Rabobank Wensenfonds

Geplaatst op: 01 februari 2019

Het Rabobank Wensenfonds honoreerde de wens van Basalt voor een 'Groovtube' met een gift 5.000 euro, het hoogst mogelijke bedrag. Dat betekent dat Basalt veel stemmen van het publiek gekregen heeft, want hoe meer stemmen, hoe hoger de bijdrage. 

De Groovtube is een middel om de ademhaling en mondmotoriek bij kinderen en volwassenen te trainen op een leuke, interactieve manier. Blazend op een mondstuk doe je met deze app een spelletje op een tablet. Door dit in spelvorm te gieten, zijn de kinderen veel meer gestimuleerd om hun best te doen. Met resultaat! 

Het Rabobank Wensenfonds steunt initiatieven in Leiden, Katwijk, Leiderdorp en Oegstgeest. Het fonds richt zich op initiatieven die een duurzame verbetering voor de samenleving realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een opgeknapte keuken voor het buurthuis, middelen voor gehandicapte sporters of het mogelijk maken van de plaatsing van zonnepanelen bij je club. Jaarlijks hebben verenigingen en stichtingen, die klant zijn van de bank, de gelegenheid een wens van maximaal 5.000 euro in te dienen..


Deel dit bericht:
Terug