Gezocht: mensen met CVA of NAH die meer willen bewegen

Geplaatst op: 28 november 2022

Basalt is op zoek naar (oud)-patiënten die mee willen werken aan een onderzoek naar een digitale zorgassistent die hen kan helpen om meer te bewegen.

Veel mensen willen graag zo zelfstandig mogelijk leven. Een digitale zorgassistent kan daarbij een uitkomst zijn als iemand een steuntje in de rug kan gebruiken. Een digitale zorgassistent is een digitale hulp in huis voor de dagelijkse ondersteuning en begeleiding tijdens een behandeling. Het is een aanvulling op de behandeling van de zorgverlener. Een digitale zorgassistent geeft bijvoorbeeld een melding als een patiënt medicijnen moet innemen of informatie over recepten bij een dieet. De zorgassistent verzamelt ook informatie waarmee de behandelaar de patiënt op afstand kan monitoren.

Onderzoek

Basalt wil onderzoeken of een zorgassistent mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of mensen die een beroerte (CVA) hebben gehad kan helpen meer te bewegen. Daarom zoeken we (oud)-patiënten die mee willen werken aan een onderzoek. U krijgt ongeveer 2 weken digitale zorgassistent Lizz bij u thuis. Daarna nemen we een interview af. U krijgt een vergoeding in de vorm van een VVV-bon. Meer informatie staat in de flyer Onderzoek zorgassistent Lizz.

Uitvoering onderzoek

Het Fieldlab Rehabilitation & Mobility van Basalt coördineert het onderzoek. We werken samen met ConnectedCare, de leveranciers van de zorgassistent. Het Fieldlab is onderdeel van Basalt. In het Fieldlab werken ondernemers en zorgprofessionals samen bij het ontwikkelen van nieuwe hulpmiddelen voor de zorg.

Meer informatie over Liz

Kijk voor meer informatie over zorgassistent Lizz op www.lizz.health


Deel dit bericht:




Terug