Helpt u ons met het testen van een PGO?

Geplaatst op: 12 februari 2023

De cadeaubonactie is inmiddels verlopen

Basalt heeft een subsidie gekregen om gegevens beschikbaar te stellen aan PGO's. PGO is de afkorting voor persoonlijke gezondheidsomgeving. Een PGO is een persoonlijk account op een app of website waarmee u uw medische gegevens van verschillende zorgverleners op één plek kunt verzamelen. Om de subsidie te mogen houden, vragen we patiënten gebruik te maken van een PGO en hun medische gegevens van Basalt in een PGO te zetten. Helpt u ons hierbij? Als dank geven we iedere deelnemer een cadeaubon van 20 euro.

De voordelen van een PGO:

  • In een PGO kunt u uw medische gegevens verzamelen van de verschillende zorgverleners bij wie u onder behandeling bent en medische gegevens die u zelf heeft toegevoegd. Alles overzichtelijk bij elkaar. Door uw gezondheidsgegevens op één plek te verzamelen krijgt u meer grip op uw gezondheid. 

  • U kunt uw medische administratie tot één plek beperken in plaats van deze bij te houden/ op te zoeken in verschillende portalen van verschillende zorgverleners. Als u verwisselt van zorgverlener, heeft u nog steeds al uw gegevens van uw oude zorgverlener bij de hand.

  • De PGO’s worden steeds beter. Over enige tijd kunt u met een PGO ook zelf gemakkelijk gegevens van de ene zorgverlener delen met de andere. U hoeft de gegevens dan niet meer zelf te verzamelen en bijvoorbeeld te e-mailen, maar deelt de gegevens met een druk op de knop in uw PGO. Dat is ook veiliger. 

Meer weten over PGO's en de cadeaubon- actie? Klik hier.

 


Deel dit bericht:
Terug