Drs. N. Roux-Otter

Revalidatiearts

BIG nummer: 19032416401


Tel: 070 3593 641

Aandachtsgebied

Niet aangeboren Hersenletsel (CVA, NAH),  technisch spreekuur (orthesiologie en schoenaanpassingen), innovatie (robotica voor armhandtraining).

Persoonlijke toelichting

Inmiddels heb ik al langere tijd ervaring opgebouwd in de revalidatiegeneeskunde, waarbij ik de diverse aspecten van het vak heb onderzocht (kliniek, kinderrevalidatie, management). Ik heb altijd interesse gehad in zowel de neurologische aspecten van ziekten en aandoeningen, als ook de meer orthopedische of technische aspecten. Binnen ons vak is dat prima te combineren, dat maakt het uitdagend en interessant. De nieuwe technische ontwikkelingen via robotica hebben mijn aandacht, iets wat in de toekomst zeker een grote rol gaat spelen, naast de e-health ontwikkelingen.

Samen met het revalidatie team mensen begeleiden en ondersteunen bij het herstel of bij een beperking is fascinerend,  soms uitdagend en altijd zinvol. Ik heb bewondering voor alle mensen die na een medische tegenslag het leven weer oppakken ondanks hun beperkingen.

Het superviseren van arts assistenten tijdens hun opleiding tot revalidatie arts is onderdeel van mijn werk en heb ik altijd belangrijk gevonden. Niet alleen de medische/revalidatie kennis doorgeven, maar ook coachen op gebied van time management, balans werk/privé en organisatorische aspecten van het revalidatie vak zijn daarbij belangrijk.

Werkzaam op locatie

Den Haag Vrederustlaan