M. Stroo

Handtherapeut

Mariëtte studeerde af als bewegingstechnologe aan de Haagse Hogeschool (2007). Vervolgens is zij cumlaude geslaagd aan de Hogeschool van Amsterdam als Bachelor in de Ergotherapie (2009).

Na haar afstuderen werkte Mariëtte enkele maanden bij Basalt als ergotherapeute in de volwassenenrevalidatie. Vervolgens heeft zij zich gespecialiseerd in handtherapie. In 2013 heeft zij de Allround Opleiding Handtherapie met goed gevolg afgerond. Aansluitend is zij werkzaam geweest bij Handtherapie Nederland en Hand- en Pols Revalidatie Nederland. Dit combineerde zij met haar eigen eerstelijnspraktijk, Handtherapie Westland. Sinds 2018 is Mariëtte met veel plezier werkzaam bij Basalt Hand- Pols en Elleboog Revalidatie.

Mariëtte is gespecialiseerd in het vervaardigen van spalken en het maken van kleine aanpassingen die het dagelijks leven iets gemakkelijker maken. Zij vindt het een uitdaging om te kijken naar de mogelijkheden van de patiënt en samen tot oplossingen te komen.

Mariëtte staat geregistreerd in het specialistenregister van het Kwaliteitsregister Paramedici en is gecertificeerd handtherapeut (CHT-NL). Zij is lid van Ergotherapie Nederland en de Nederlandse Vereniging voor Handtherapie.

Werkzaam op locatie

Den Haag &Basalt