Drs, Msc. A.E. Teplova

Revalidatiearts

T: 088 979 2758

Aandachtsgebied

Niet aangeboren hersenletsel (oa CVA, SAB en traumatisch NAH), Parkinson, neuromusculaire aandoeningen, volwassenen met Cerebrale parese en  spasiticiteitsbehandeling.

Persoonlijke toelichting

In de loop van mijn carrière ben ik steeds meer gefascineerd geraakt door het menselijke lichaam en brein, het vermogen van een mens tot herstellen. De wilskracht en het doorzettingsvermogen spelen hierbij een belangrijk rol.

Revalidatie is het samen met patiënt zoeken naar een behandeling die bij haar/hem past om het maximale eruit te halen. Het is een bijzondere taak om als revalidatiearts, al dan niet met behulp van een revalidatieteam, het herstelproces te mogen begeleiden en te stimuleren om een patiënt beter te laten functioneren. De kracht van revalidatie is het samenwerken, naar elkaar luisteren en van elkaar leren.  

Ik werk in een groot en dynamisch ziekenhuis waar veel expertise aanwezig is met verschillende aandoeningen. Het samenwerken en korte lijnen met andere specialisten is inspirerend en helpt me verder als hulpverlener te ontwikkelen.

 

Werkzaam op locatie

Den Haag HMC Westeinde