Vrijwilligers

Dit zijn onze vacatures!

- Vrijwilliger schoonmaak - Zoetermeer, Delft of Den Haag
- Vrijwilliger Restaurant - Leiden
- Vrijwilliger Restaurant - Den Haag
- Vrijwilliger Technische Dienst - meerdere locaties
- Algemeen Vrijwilliger &Basalt - Den Haag
- Vrijwiliger Restaurant - Leiden
- Vrijwilliger Gastvrouw/ Gastheer - Den Haag

Wil je graag iets voor anderen betekenen? Wil jij je vrije tijd nuttig besteden?

Dan zijn wij op zoek naar jou. Bij Basalt is namelijk plaats voor gemotiveerde vrijwilligers. De inzet van vrijwilligers en medewerkers zorgt dat wij meer kunnen doen voor onze patiënten, en dat maakt de zorg die Basalt biedt rijker en daarmee vrijwilligers belangrijk.

Vrijwilligerswerk bij Basalt is werk dat onverplicht, maar in georganiseerd verband wordt verricht. De vrijwilligers bij Basalt bieden praktische ondersteuning aan medewerkers en patiënten van Basalt.

Je vrijwillig inzetten betekent ook doen waar je goed in bent en doen wat je leuk vindt, vaak zijn dit dezelfde dingen. Vrijwilligerswerk kan ook een wens vervullen om nieuwe dingen te leren. Op al die wensen sluiten wij bij Basalt graag aan door samen af te stemmen welke werkzaamheden passen. Vrijwillig bezig zijn betekent vaak ook een groei in je persoonlijke ontwikkeling. Je doet nieuwe ervaringen op en je krijgt hierdoor nieuwe contacten.

Bij Basalt zijn vrijwilligers betrokken bij de zorg op allerlei manieren.

Een belangrijk uitgangspunt bij revalidatiegeneeskunde zoals Basalt die levert is het centraal stellen van de patiënt in het revalidatieproces. De patient draagt zelf een groot deel van de verantwoordelijkheid voor het herstel, dat is hard werken.

Vrijwilligers leveren een indirecte bijdrage aan dit doel door bijvoorbeeld hulp te bieden bij de transfers (het op en neer brengen) van zowel kinderen als volwassenen van en naar de therapie, zij gaan met patiënten naar buiten of mee naar het ziekenhuis voor een afspraak. Zij ondersteunen in het zwembad, bij de revalidatie techniek en bij de therapeutische peuter crèche. Onze vrijwilligers ondersteunen ook bij een koffieronde, achter de bar of bij de maaltijden in de restaurants.

Interesse?

Wij zoeken mensen die beschikbaar zijn voor een periode van minimaal 1 jaar. Ben je ouder dan 18 jaar, en heb je geen gezinslid bij ons in behandeling en ben je zelf ook het afgelopen half  jaar niet bij ons in behandeling geweest? Voldoe je aan die eisen en ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze coördinator vrijwilligers via i.vandriel@basaltrevalidatie.nl. Of bel 0653240659.

Wij verwelkomen je graag!