ALS Netwerkbijeenkomst 10 oktober

Basalt organiseert op 10 oktober a.s. een ALS-netwerkbijeenkomst. Uitgenodigd zijn fysiotherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten die met ALS patiënten werken. Deelnemers krijgen uitleg over interventiemogelijkheden; mobiliteitsonderhoud, airstacken en spirometrie. Logopedisten krijgen uitleg over slik- en communicatiestoornissen en de ergotherapeuten kunnen afhankelijk van hun eigen wensen kiezen om zich aan te sluiten bij één van beide groepen.
Locatie: Vrederustlaan 180, Den Haag.

Let op: Wanneer je voor het eerst aansluit bij deze ALS netwerkbijeenkomst, dan start het programma op 18.30 uur i.p.v 19.30 uur.

Programma
18:30 uur – Bespreken e-learning (alleen voor nieuwe deelnemers)
19:30 uur – Plenair welkom
19:45 uur – Workshops
21:00 uur – Plenaire terugkoppeling en netwerken
21.30 uur -  Einde

Aanmelden
Je kunt je online aanmelden via deze link. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor deelname aan deze netwerkbijeenkomst.

Voorbereiding
Tijdens de eerste bijeenkomst hebben we plenair de introductiecursus doorlopen. Om qua basiskennis aan te kunnen sluiten bij de overige deelnemers is het voor nieuwe deelnemers nodig om vooraf de gratis e-learning ‘Introductie ALS’ te volgen. Hier ben je ongeveer een uur mee bezig. Wij zullen van 18.30-19.30 uur hierop terugkomen en kunnen dan ingaan op eventuele vragen naar aanleiding van de e-learning.

Inlichtingen
Mandy Bentvelsen, Leerhuis Basalt
T 070 359 3534 | E leerhuis@basaltrevalidatie.nl


Terug