Basalt heeft een Kinderadviesraad

Geplaatst op: 17 oktober 2022

Basalt heeft sinds afgelopen dinsdag een Kinderadviesraad! Zeven enthousiaste kinderen vertegenwoordigen samen de stem van alle kinderen die bij Basalt komen. We vinden het belangrijk dat kinderen mee kunnen praten over verschillende thema’s die binnen Basalt en de kinderrevalidatie van belang zijn. Deze zeven kinderen, tussen de 8 en 18 jaar, revalideren bij ons of zijn een broertje of zusje van een kind dat een revalidatietraject bij ons volgt (1 kind ontbreekt helaas op de foto).

Afgelopen dinsdag werden zij door Basalt bestuursvoorzitter Willem Wiegersma officieel welkom geheten. Met een mooi Kinderadviesraad-vest en kinderchampagne proostten zij samen op de start van de Kinderadviesraad! Een van de kinderen zei: “Ik vind het leuk dat ik mag mee beslissen over belangrijke dingen.”


(Foto: Michel Groen)

Contact met de Kinderadviesraad
De Kinderadviesraad kan niet zonder de hulp van de kinderen die bij Basalt komen. Dat mogen kinderen zijn die onder behandeling zijn, de broertjes en zusjes van deze kinderen of vriendjes en vriendinnetjes. Heb je een vraag voor de Kinderadviesraad of een wens of een idee over wat er bij Basalt beter kan voor de kinderen die bij Basalt komen? Laat het weten door een mail te sturen naar kinderadviesraad@basaltrevalidatie.nl.  

Lees hier meer informatie over de Kinderadviesraad van Basalt.

 


Deel dit bericht:




Terug