Stages

Wil jij stagelopen bij hét expertisecentrum voor revalidatiezorg in de regio? Vind je het leuk om tijdens je stage kennis te maken met het werk waarvoor je wordt opgeleid én daarnaast te zien hoe in dat beroep wordt samengewerkt met andere disciplines? Kies dan voor een stage bij Basalt!   

Basalt biedt stagemogelijkheden aan op verschillende locaties en afdelingen binnen de organisatie voor de onderstaande opleidingen. 

 

Vraag altijd bij je opleiding na welke afspraken er zijn met Basalt en welke mogelijkheden Basalt momenteel biedt voor ondersteuning. Of kijk of er een stagevacature openstaat die aansluit op je vraag.  

Stagevacatures

Via de volgende link vind je onze stagevacatures.

Ondersteuning scripties of onderzoek 

Ga je aan de slag met het doen van een onderzoek en/of het schrijven van een scriptie en ben je benieuwd of je daarvoor bij Basalt terecht kan? Weet dan dat we verzoeken moeten afwijzen waarbij patiëntencontact gewenst is of waarbij de vraag is om vragenlijsten uit te zetten onder patiënten conform de richtlijnen over medisch-wetenschappelijk onderzoek.   

Voor algemene informatie verwijzen we je graag naar onze informatiebladen. Deze zijn te vinden op onze website, onder andere onder de verschillende diagnoses. 

Opleidingsplaatsen 
Naast stages biedt Basalt opleidingsplaatsen voor artsen in opleiding tot specialist, Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog, Physician Assistant en verpleegkundigen. 

Vragen 
Heb je een vraag en het antwoord niet kunnen vinden op deze pagina of bij de stagevacature? Neem dan contact op met het Leerhuis via stage@basaltrevalidatie.nl. 

 

STAGEVACATURES BASALT